mandag 28. mars 2011

En kommende sangstjerne?

Idag har jeg tatt fri fra jobb for å dra til legen med både Kira og Tobias.
først var det Kira, som skulle ta ultralyd. Hun var nemlig på en liten luftetur helt alene under løpetiden for 4 uker siden. Men heldigvis var det ingen bebiser i magen, så da slapp hu abortpilla :)
Så var det Tobias sin tur. Han er livredd leger, så det ble mye hyl og skrik. Han er i fin form, men fikk et brev fra da vi var innlagt på Haukeland sykehus for en mnd siden om at han har fått astma. Noe jeg ikke helt kan få til å stemme. Han har nemlig ikke vært sånn tett verken før eller etter Haukeland. Så jeg vil ha det ordentlig sjekket. Legen tror heller ikke at det er astma, for det er ingen "lyd"
i lungene hans. Et eller annet er det nok, for han har så ofte feber. Men nå har vi fått henvisning til doktor Bækken, har hørt at han er den beste barnelegen. Så da får vi vel snart noen svar :)

Etter all legebesøk dro vi til mc Donalds og koste oss med god mat og på lekerommet.
Vel hjemme igjen ble det sykkeltur med stopp på lekeplassen og lek i hagen.

Til kveldsmat i dag spiste Tobias FEM skiver! Man blir visst sulten av å være ute :) Vi hørte på barnesanger mens vi spiste. Tobias sine yndlingssanger om dagen er, bæ bæ lille lam og alle barna klapper. Han danser og synger med så godt han bare kan :) Lille, herlige og flinke skatten min <3


2 kommentarer:

  1. Ååååw, verdens herligste :) Så stolt , glad og heldig som er tanten hans og lille søstra di selvfølgelig <3

    Tante Dolly

    SvarSlett
  2. nei så søt han er :) go gutten sin det :) må le og flire litt når man ser det :) stooooor klem fra tante :)

    SvarSlett