fredag 18. februar 2011

Mer sykdom og en søt kattunge

Denne uka her har gått altfor fort.

På tirsdag fikk jeg telefon fra barnehagen om at lillegull hadde fått vannkopper. Og det så jo sånn ut, masse prikker i kinnene og feber. Han var skikkelig slapp og sovnet på fanget mitt 3 ganger i løpet av ettermiddagen.
Når vi våknet på onsdag var alle prikkene og feberen borte. Så da var det ikke vannkopper ihvertfall.
Holdt han hjemme på onsdag og torsdag for sikkerhets skyld, men ingen flere prikker å se. Og han har vært i slaget ja...
Kira har måtte tåle en god del. Tobias synes det er kjempe gøy å ta på henne hålsbånd og bånd, og gå på tur i stua.
Han har også lekt pakkesel, der Kira var eselet. Han la så mye leker og ting han klarte på ryggen hennes, og det var vill jubel når hun flyttet på seg og alt datt ned. og ja, jeg vet, hun er ikke noe leketøy. Men det virker som hun synes det er gøy. Hun logrer og kysser på Tobias når de "leker". Er sikker på at jeg har verdens snilleste barnevakthund :)





Idag var han klar for barnehagen igjen. Og det var en fornøyd og stolt liten kattunge jeg sa hade til i barnehagens karneval idag. Han synes nok selv at han var mer skummel enn søt, for hver gang han så seg i speilet, gikk han helt nærme og sa "wææ". Det var ikke like enkelt å gå fra han idag, han synes det var litt skummelt at alle så så rare ut. Men heldigvis var det en av de ansatte som ikke hadde kledd seg ut, så da gikk det bra.










Helgen vår blir travel.
I morgen skal vi til Oslo for å hente seng og tvbord hos tante. Og så må jeg rekke Liertoppen, må handle litt bursdagsgaver.

På søndag skal vi i 1 års dagen til Linea i Moss. Linea er datteren til kusinen til Christian :) det gleder vi oss til. Og siden vi da er så nærme Sverige blir nok litt harry handling før vi reiser hjem.

Ønsker dere alle en god helg :)

3 kommentarer:

  1. Fin Pusekatt da, han er jo bare helt herlig.. Bestefar hadde håpet han skulle få se ham før han drar til Bergen. kanskje en mulighet søndag kveld?

    SvarSlett
  2. ja, verdens søteste pusekatt :) Vi tenkte vi kunne invitere dere opp hit mandag ettermiddag vi? Drar ikke til Bergen før tirsdag.

    Vet nemlig ikke helt hvor sent det blir på søndagen. Bursdagen begynner 2 men er jo i Moss. Men hvis det ikke passer for dere på mandag kan vi få til søndag kveld :)

    SvarSlett
  3. nei så søt han var :) du må komme på besøk en dag! :) savner lille gullet..

    SvarSlett