torsdag 26. januar 2012

Tobias hos tannlegen

Idag har Tobias vært hos tannlegen for første gang. Etter å ha lest boka "Emma hos tannlegen" og lekt tannlege i over 1 uke nå. Var det en super spent gutt som kl 05.15 kom å vekket meg å lurte på om vi skulle dra til tannlegen nå :) Han gledet seg så veldig til å vise hvor høyt han kan gape, hvor fine tennene er og ikke minst til premien.
Det mammaen gledet seg til var først og fremst til å kunne sove litt lengre, siden timen ikke var før 10.15. Men neida...
Jeg var oppe å bestilte time til han, etter han hadde et lite lastebil uhell og fikk en blå tann. Men siden han allikevel blir 3 år i år, så ble det bestemt at han skulle ha den vanlige undersøkelsen også.

Vel inne hos tannlegen var stolen og dama kjempe morsomme. Og det gikk så fint helt til tannlegen tok på seg munnbind. Da ble plutselig alt veldig skummelt, og han skulle ihvertfall ikke gape! Men etter litt sang og en kikk i premiekassa, gikk han med på å gape så sant han fikk sitte på fanget mitt.
Den blå tanna var helt fin og vil falle ut normalt med de andre. Og ellers var det 20 hvite, fine tenner helt uten karius.
Og premien han valgte ble en grønn kaptein sabeltann ring som han så stolt har vist til alle i barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar