søndag 4. april 2010

Påsken 2010


Jeg og Tobias har jo i grunn hatt ferie i snart 8 mnd alt vi, og skal ikke ut i jobb/barnehage før 16.08. Men alikevel er det jo stor stas med påske ferie, for da har jo alle andre også fri og masse tid :)

På torsdag dro vi opp til mamma og pappa. Anita (storesøster) var der og. På kvelden kom også bestefar/oldefar ned. Vi spiste ribbe (jula varer helt til påske), var deilig! Tobias fikk medisterkake, potet og gulerøtter. Og det falt virkelig i smak! Tobias er veldig vanskelig å legge borte, han liker best sitt eget rom og egen seng. Så han fikk en lang kveld, men var strålende blid.

På fredag startet dagen 09.15, og det var i grunn helt greit :) Etter frokost dro vi en tur til bestefar/oldefar. Han trengte litt datahjelp.
Så gikk turen til Mona (mammaen til Jeanette). Jeanette ble også med. Der fikk vi kaffe og deilige kaker. Mona har jeg alltid sett på som en sånn ekstra mamma, og nå var det ekstremt lenge siden sist jeg så hun. Så det var kjempe koselig! Hun er en herlig dame :) Kira kom også hjem fra påskeferie denne dagen. Det var så godt å få hun hjem igjen!

På lørdag ville Tobias opp å leke med farmor og farfar, Så da gikk vi opp dit. Kris hadde lyst på sang kveld, så da ble det til at vi sov over. Spiste deilig lasange og koste oss med vin og lips (karaoke spill).

I dag etter frokost, tok vi turen til Rita, Morten og Noah. Der var også Susan, Martin og Mats. Er kjempe koselig å se de 3 små ha så mye glede av hverandre. det skiller bare noen mnd mellom Mats, Tobias og Noah. Så det er stor stas :) Der fikk jeg servert deilig pasta salat og rundstykker. Dagen gikk med til lek, sang, trilletur og masse skravling. Ble en kjempe koselig dag :) Resten av kvelden skal nytes foran tvn, før det blir pån igjen i morgen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar