mandag 4. april 2011

1-2-3

Idag fikk vi besøk av Jenny/bestemor, Stein/bestefar og tante Camilla. Etter litt lek her inne og noen kopper kaffe, ble vi med de på Liertoppen for å spise kveldsmat på mc donalds. kveldsmat på mc donalds er ikke noe vi vanligvis gjør, men besteforeldre har lov til å skjemme bort litt vel? :)
På vei tilbake til bilen, gikk vi forbi lekebutikken. Inne i butikken stod det en sklie, og den synes selvfølgelig Tobias at var kjempe fin. Så da fikk han den av bestemor og bestefar. Lille bortskjemte ungen :)
Etter en trang biltur tilbake, med meg, Camilla, det sore bilsete til Tobias og en diger pakke på fanget, ble sklia pakket ut og satt sammen. Og dermed ble det ikke fullt så lett å få Tobias i seng nei...
Han skjønte fort hvordan han skulle klatre opp stigen, sette seg på rumpa og skli ned helt alene. På toppen måtte han telle til 3 før han kunne skli.
Nå har jeg endelig fått lagt han. Hører han ligger i senga og teller 1-2-3 :) så den sklia falt virkelig i smak ja!






ble litt mørk men...

Ellers har formen vært litt så som så de siste dagene. På søndag kastet Tobias opp (over buksa til tante Anita). Men er helt i slaget igjen. Nå er det jeg som er litt uggen. Kommer å går litt. Blir gjerne kvalm rett etter å ha spist, for så å bli helt i slaget igjen en times tid etter, og sånn går det... slitsomt, og håper vi snart kan bli helt friske igjen begge 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar