tirsdag 2. august 2011

Kira 3 år!

I går, 1 august, ble verdens beste og snilleste voffs 3 år!



Dagen ble feiret på Nesodden på hytta til Hilde, sammen med bestevennen til Kira, Mira :) Og Huskey vennen, Oscar. Vi hadde en kjempe koslig dag. Og koste oss på stranden hele dagen. Er jo rene syden tempratur ute om dagen ( HAHAHA, mamma, pappa og Camilla som er i Spania pga dårlig strandvær i Norge).


Her underholder Tobias og Phillip hundene. Phillip stod sånn og lekte med de 4,5 time! :)


Idag har jeg og Tobias vært en tur hos Rita og Phillip i Sande. Fikk gressklipper av de, så når vi kom hjem ble det litt hagearbeid før vi tok sykkelen (har sykkelvogn) og syklet til Damtjern. Der møtte vi Hilde, Mira, Christine, Mia og Balder. Så var 4 lykkelige hunder og en liten glad Tobias som koste seg masse med bading og lek :)
Deilige dager!
Gruer meg til å sette vekkerklokka på 7 i morgen, det er tidlig det. Ihvertfall nå som vi er vant til å kunne sove til tidligst 09.30 (ja, Tobias elsker å sove lenge om morgen han og).

Den siste uka har vi fått 2 nye leieboere. Er så mange mennesker som bare reiser fra dyra sine om sommeren. Så nå er vi fosterhjem for 2 herlige katter, en "jobb" Kira virkelig tar på alvor :) Hun følger etter å passer de hele dagen, vasker de og lar de få maten hennes


Her er Rabalder. En liten og meget aktiv gutt på ca 10 uker. Bare å skrike ut hvis noen vil og kan gi denne karen et god hjem :)


Og her er mamma Mia (Tobias som besemte navn), en lien tynn frøken på ca 1 år. Som mest sannsynnlig snart skal ha katunger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar